En allsidig Bow Rider med romslig plass til 6 personer og lagringsplass på 1,8 meter under dørken som gir deg plass til både vannski og øvrig utstyr. Barnas sikkerhet er godt ivaretatt, og med dyp cockpit, kraftig vindskjerm og solide, høye rekker føler de seg også trygge. Her sitter både passasjerer og båtfører godt beskyttet mot vær og vind.

En allsidig og rask båt som passer særlig godt for deg som ønsker fart og spenning. Det er også god plass på båten, og den kan fint brukes til både fiske, vannsport, overnatting og dagsturer. Båten har en robust vindskjerm og en godt skjermet cockpit i øvre størrelsesklasse. Altså trenger du ikke å bekymre deg hvis det går litt røft for seg under vannsport eller ved høy fart, dette tåler båten godt.

Denne båten er over 6 meter lang og har god plass til 7 personer. Den passer til ulike typer bruk, fra dag-cruising og vannsport til transport og kystopplevelser. Båten er svært solid i dårlig vær og har en toppfart på omtrent 38 knop. Frontruten beskytter både passasjerer og båtfører mot sterk vind. Båten har glassfiberdekk og aliminumsgulv som er enkelt å vedlikeholde og rengjøre.

Kombinasjonen av energisk utseende og stilrent design gjør denne båten til en stor favoritt. Svært god manøvrering, også i grov og høy sjø, er en av grunnene til at den har vunnet flere internasjonale tester. Det skader heller ikke at båten tilbyr standardutstyr av høy kvalitet, inkludert rustfrie gassfjærer under baklukene og trimplan med LED-belysning. Dette er også den største båten i produsentens Cross-serie.

En etterlengtet kabinbåt

 

Yamarin Cross 60 Cabin er den første kabin-modellen i Cross-serien. Det er en båt mange entusiaster har ventet på. Med lukket kabin og mulighet til å installere varmeapparat, er båten et ypperlig helårsalternativ.

Det solide skroget gjør at båten også kan brukes selv om det skulle være en isskorpe på vannet.

Sjøsterk flerbruksbåt

 

Den nye Yamarin BR 64 Cross er en all-round båt tilpasset dagsturer og fisking. Hver eneste detalj tar hensyn til funksjonalitet og praktisk bruk, og i kombinasjon med høy kvalitet får du en optimal båtopplevelse, uansett forhold. Båten har 150 hestekrefter, og en kraftig vindskjerm gir god beskyttelse mot vær og vind.