Med romslig baugområde, stor lagringsplass og høy funksjonalitet har denne båten mye å by på. Her står også sikkerhet i sentrum, med høyt fribord og bredt skrog. Båten kan kjøres under alle tilrådelige værforhold, og har plass til både vannski og fiskeutstyr.

I denne båten er alt lagt til rette for allsidig bruk. Baugområdet er et ideelt pålastningspunkt for utstyret ditt. På dagturer kan du sette bordet eller solsengen i midten av sitteområdet. Det er god lagringsplass under akterbenken og kapteinens sete. Den store sidekonsollen sørger for god beskyttelse, uten at den kommer i veien for sikten.

Dette er uten tvil produsentens nyeste flaggskip. Med plass til 12 passasjerer og fem overnattingsgjester i to kabiner har denne båten alt du og storfamilien trenger. Båten har høy maksfart og er solid i dårlig vær. Kjøleskap, komfyr, G-formet sofa for opptil 10 personer og et uttrekkbart sofabord er en integrert del av interiøret.

 

Allsidig fritidsbåt

 

Dette er en stor båt som også tilbyr stor kjøreglede! Denne praktiske og romslige fritidsbåten håndterer dårlig vær uten problemer, og egner seg ideelt for fisketurer, korte og lengre distanser, eller som transportbåt. Det er god plass til passasjerer.

Kraftig og rask Day-Cruiser

 

Dette er en ny toppmodell, med stor plass og mye utstyr. Med opptil 300 hestekrefter har denne båten krefter i massevis. Komforten og utstyrsnivået behager selv de mest kravstore båtførerene. Det er bare sette seg godt til rette og nyte turen.

Komfortabel Day-Cruiser

 

Yamarin DC 65 er en høykvalitets Day-Cruiser som tilbyr både fører og passasjerer stor komfort. Ikke rart at denne nylig ble kåret til best i sin klasse i en nordisk test, særlig ikke med tanke på motorens myke gange, den behagelige uteplassen og den romslige baugkabinen.

En sikker nykommer

 

Yamarin BR 63 ble lansert i fjor og er vår mest imponerende nykommer. Denne modellen har overflod av nye og spennende ideer til denne populære båttypen. Dens robuste struktur og dype V-skrog garanterer svært god manøvrering, selv i tøffe omgivelser. Venner av vannsport og dagstur-entusiaster vil trives med komforen og utstyret ombord.

Familievennlig og stilren

 

Dette er en helt ny 19 fots Bow Rider med god plass til hele familien. Den har gode interiørløsninger, lekkert design og utmerkede sjøegenskaper. Løsningene gir mye plass til utstyr og bagasje.