Buster M2 er en optimal hyttebåt som passer like godt til å frakte gjester, mat og utstyr som til fisketurer og fornøyelse. Denne båten ble fornyet i 2018, og kan nå by på en toppfart på 27 knop og oppgraderte vindskjermer som gir godt le mot regn og sjøsprøyt. Båten er best egnet for bruk i sommerhalvåret.

Dette er en båt for alle årstider, uansett vær. I den romslige kabinen er det god plass for at 8 personer kan sitte tørt og behagelig. Kabinen har overnattingsplass for 2 personer og er designet med tanke på trivsel ombord. Det unike glasstaket slipper masse lys inn under dekk, og LED-belysningen skaper en hyggelig atmosfære også etter mørkets frambrudd. At båten er testet og levert til finske myndigheter er en sikkert indikasjon på kvalitet, både når det gjelder brukervennlighet og sjøegenskaper.

Den nye Buster L er en utmerket aluminiumsbåt for utflukter, fiske og transport. Båten har svært gode sjøegenskaper, også ved dårlig vær, slik at du aldri trenger å føle deg utrygg. I tillegg gir buede vindskjermer effektiv beskyttelse mot sjøsprøyt, regn og vind. Båten har plass til 6 personer.

Ønsker du deg et aktivt og allsidig båtliv? Da er Buster X båten for deg. Båten kan leveres med mange forskjellige innredninger, og dørken har god sklisikring. Med noen enkle håndgrep kan båtens sittebenker og oppbevaringsbokser fjernes eller flyttes, noe som i forhold til andre båtmodeller gir deg stor fleksibilitet. Du kan eksempelvis skreddersy båten til fisketur. Fast bensintank som rommer 100 liter gjør at du ikke trenger å bekymre deg for rekkevidden.

Buster Mini er selve definisjonen på en liten og lett båt. Den veier kun 100 kilo, men er samtidig konstruert med de samme materialene som de større modellene. Dette er en båt du kan kjøre både med og uten motor. Båten passer til ferskvann og saltvann og kan brukes til transport, fiske, små utflukter og som slepejolle. Båten er godkjent for 3 personer og har god plass til utstyr, bagasje og passasjerer.

Med strømlinjeformet og moderne skrog skiller den nye Buster S seg fra den gamle. Dette er en svært funksjonell båt som passer godt for transport, fiske, utflukter og lignende. Båten har en kapasitet på 4 personer og er svært lett. Da den kun veier 260 kilo, kan den enkelt transporteres fra A til B – alt du trenger er en personbil med tilhenger uten brems.

SuperMagnum er basert på det samme skroget som Magnum. 21 grader V-bunn sikrer gode, myke sjøegenskaper. Steglistene under bunnen av båten er fjernet, og skroget er forsterket og tåler nå en motor med 350 hestekrefter. Båten godkjennes for 10 personer, og er selvlensende for regnvann.

Med sine 350 hestekrefter er dette den heftigste modellen i Buster-familien. Med denne båten blir du neppe forbikjørt!

Dette er båten for den kravstore båtføreren, med ytelser, sjødyktighet og holdbarhet i sin egen klasse. Den nye, frekke fargesettingen bidrar også til at du skiller deg ut i mengden.

Nydesignede Buster XXL har overraskende god plass. Den har en fantastisk fleksibilitet, praktiske stuverom og et bredt sortiment av ekstrautstyr. Disse egenskapene tilfører båtlivet helt nye dimensjoner. Båten er også nøye utviklet når det kommer til førerergonomi og passasjerkomfort. Den generøse akterdelen gir stor bevegelsesfrihet ombord og et utall bruksområder.