Raymarin A50d

Raymarines A50 kartplotter/ekkolodd er en kraftig kombiplotter med en meget lettlest 5" skjerm. Kombiplotteren har innebygget GPS, innebygget digitalt ekkolodd, "ready to navigate" kart for hele Europa og en smart hurtigbrakett med innebygget kabelgjennomføring.
TEKNISKE DETALJER
  • Kartene inneholder all nødvendig informasjon for navigasjon, med dybdedetaljer ned til 10 meter. Du kan sette sikkerhetskontur og grad av detaljer som skal vises i kartet tilpasset eget behov. Dersom du ønsker kart med mer detaljert dybde- og landinformasjon kan oppgradere til Navionics Gold eller Platinum. Ved oppgradering til Navionics Platinum vil du også få mulighet til å vise 3D dybdedata, satellitt-overlay i kartet og flyfoto av havner og innseilinger.
MULIGHET FOR UTVIDELSER
  • A50D har Raymarines HD Digitale ekkolodd innebygd som gir deg det beste du kan tenke deg for å finne fisk eller se bunnforhold. Ekkoloddet er helautomatisk og justerer seg i forhold til bunn- og sjøforhold. Ekkoloddet har to frekvenser, 50 og 200 kHz, for optimal ytelse både på grunt og dypt vann. A50D leveres standard med to-frekvent hekksvinger som også har både fart og temp. sensor. Det finnes også både innvendige og gjennomgående svingere i ulike utgaver.
GPS
    A-serien har innebygget GPS med meget god følsomhet som gjør at den også kan felles inn uten at det er behov for ekstern antenne. Det er tilkoblingsmuligheter for både NMEA 0183 og NMEA 2000 (SeaTalkng).